השתלת עדשות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/10/2015 | 15:52 | מאת: בת 24

עשיתי בדיקת התאמה בעיניים ומצאתי שאני לא מתאימה לליזר ומתאימה להשתלת עדשות רוצה לדעת מהם הסיכונים והאם אחרי הניתוח רואה מקרוב וגם מרחוק כמו כן אחרי שנים רבות אם אני צריכה להרכיה משקפים או עדשות מגע האם זה אפשרי? והאם מי שמסתכל עליי מרגיש שיש משהו זר בעיניים שלי?? תודה

שלום, כעיקרון הניתוח בטוח אך כמו כל פניתוח יש אפשרות לזיהום פגיעה בקרנית ומאחר ויש קוצר ראיה גבוה יש אפשרות לשינויים ברשתית גם עם וללא קשר לניתוח. את העדשה לא ניתן לראות וניתן להרכיב עדשות לאחר הניתוח או לבצע תיקון קטן על ידי לייזר. בברכה, ד"ר לוינגר אליה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה