הפחתת מספר בלייזר - רוחק ראייה גבוהה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/10/2015 | 18:20 | מאת: אורי

שלום מאז שאני זוכר את עצמי אני עם משקפיים עם פלוסים גבוהים 8.5 כמו כן גם צילנדרים -3 ,לפני כשנתיים נבדקתי בכמה מקומות להסרת משקפיים ונמצאתי לא מתאים, שבוע שעבר רציתי לנסות את מזלי שוב ונסעתי לבדיקת התאמה אצל דר אריאל ונדר בiclinic, והוצג בפני שתי אפשריות , או להסיר את המשקפיים לגמרי אך הקימור של הקרנית יהיה באזור ה52 דיופטר שכיום מקובל שבמעל 49 החדות ראיה נפגעת , או להגיע ל 49 ולהישאר עם מספר נמוך יחסית , כרגע התחושה שלי היא ללכת על האפשרות הפחות מסוכנת וללכת על הפחתת המספר , האם גם בזה יש סיכון גדול ? תודה מראש

אורי שלום, חד משמעית לייזר אינו הפתרון במקרה זה. התוצאות בניתוח עם מספרי פלוס כה גבוהים אינן טובות ולא משנה אם זה כוון לטיפול מלא או חלקי. האפשרות הניתוחית היחידה אותה ניתן לשקול (במידה והדבר אפשרי) הוא החלפת העדשה הטבעית במלאכותית. זה נקרא refractive lens exchange בברכה, ד"ר אורי מלר.

22/10/2015 | 14:14 | מאת: אורי

תודה רבה על התשובה , האם תוכל לפרט קצת יותר מהן תוצאות לא טובות ? אם נניח אני אעשה את הניתוח מה ככל הנראה יקרה ? האם יהיה איזה נזק בלתי הפיך ? כי אם לא אז אולי כן שווה לעשות נסיון ? תודה מראש

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה