עלייה במס'

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/10/2015 | 20:00 | מאת: אריאל

שלום ד"ר, זה עתה חזרתי מבדיקת ביקורת של שנה אחרי הניתוח ששם נתגלה כי בעין אחת יש לי צלינדר של חצי (ללא מס') ואילו בעין השנייה יש גם צלינדר של חצי וגם מינוס חצי. עד כמה זה מס' רציני והאם לדעתך מס' אלו מצריכים משקפיים? כלומר אם לא אלך עם משקפיים האם זה רק יכול להזיק לעיניים? ושאלה אחרונה מה ניתן לעשות כדי למנוע התדרדרות נוספת בקוצר הראייה? תודה מראש!

אריאל שלום, מדובר על מספרים קטנים שלרוב אינם מצריכים משקפים או תיקון אופטי אחר. בברכה, ד"ר אורי מלר.

22/10/2015 | 14:08 | מאת: אריאל

תודה על התשובה. היום אני בן 29, האם קיימת סבירות שהמס' יקטן? או לחילופין האם קיימים תרגילים שיכולים לעזור כאן.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה