לאסק-prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/10/2015 | 22:18 | מאת: נופר

חבר שלי עבר ניתוח בחמישי האחרון אצל ד"ר שמואל לוינגר הוא טוען שהוא סובל מכאבים חזקים שהעדשה בעין ממש מפריעה לו אדויל ומשככי כאבים לא עוזרים אלה רק הטיפות שניתנו כs.o.s ( לוקלין)שמרגיעות את התחושה. העיניים שלו דומעות והוא לא יכול לפתוח אותם כי כואב לו בנוסף מרגיש הדרדרות בראייה לעומת היום הקודם האם מצב זה תקין או מצריך בדיקה? והאם ניתו להשתמש בטיפות הללו מעל היומיים הראשונים? או מעל 3 פעמים ביום? מה ניתן עוד לעשות למי שסובל מכאבים . מצפה לתשובה במהרה. תודה

שלום רב, התופעות שציינת רגילות וצפויות לאחר הניתוח. ניתן להשתמש יותר בטיפות ה SOS. בברכה ד'ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה