השתלת עדשה תוך עינית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/10/2015 | 18:19 | מאת: keren

שלום הומלץ לי על הנל. אני מאד מתלבטת שכן לא מכירה אנשים שעשו את זה ובכלל הטיפול הנל אינו מוכר בקרב האוכלוסיה כמו שלייזר מוכר. אין לי עליו שום מידע ואני לא מכירה אנשים שעשו - קשה ללכת על ניתוח כזה... מאיזה מספר בעיניים הניתוח הנל עדיף על לייזר? מאיזה מספר קרנית לא מומלץ לעשות לייזר?

שלום רב, לייזר לא מקובל במספר הגבוה מ 12 ולא מקובל בקרנית הדקה מ 450 מיקרון כמובן שהכל קשור האחד בשני כך שאם מדובר במספר למשל של 10 עם קרנית של 460 זה גם נחשב לא מקובל ניתן לשקול השתלת עדשה כשהמספר גבוה מידי והקרנית דקה מידי. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה