IQ

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/10/2015 | 07:39 | מאת: דניאל

שלום, קיים פורום מקביל במסגרתו הרופא מכווין כל תשובה אל ביצוע ניתוח IQ על ידו במכון שבבעלותו. אני מתעתד לעבור ניתוח prk עוד כשבוע אבל אינני יודע עד כמה מוטות התשובות. הרופא שם שולל כל שיטה שאינה IQ. אם זו אכן שיטה טובה כל כך מדוע הוא היחיד המבצע שיטה זו??? כמה מוכחת שיטה זו?

שלום רב, השיטה הזו אינה שונה מ PRK אחר אותו מהלך ניתוח אותו מהלך ריפוי וגם אותן תוצאות ככל הנראה בהשוואה למכשירי לייזר במכונים אחרים. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה