השוואה בין שיטות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

25/09/2015 | 21:42 | מאת: גליה

ביצעתי בדיקת התאמה בשתי חברות מובילות. אני סובלת מאסטיגמטיזם 3.5 והקרניות עבות. בחברה אחת נאמר לי שוויבפרונט זו האפשרות היחידה בשניה טופולינק היתה האפשרות היחידה. אשמח להבין מה ההבדל. נאמר לי שההחלמה מטופולינק מורכבת יותר ואני קצת חוששת... תודה

גליה שלום רב, במכונים שונים יש מכשור שונה, רופאים שונים ודעות שונות. גם אם הדעות שונות זה לא בהכרח אומר שיש טועה או צודק. יכול להיות ששני הרופאים צודקים. בכל מקרה, טיפול באסטיגמציה גבוהה הוא אתגר אך אין זה משנה. אני מאמין שגם כך וגם כך הטיפול יהיה מוצלח מכיוון שכיום רוב מכשירי הלייזר שאני מכיר הם מדור מתקדם. בגדול: טופולינק – מתייחס למבנה הקרנית. וייבפרונט – טיפול לפי אברציות אופטיות על מנת להשיב באופן מדוייק דרשה התבוננות המיפויי הקרנית השונים שבוצעו. אישית אני מאוד אוהב את הוייב-פרונט ומטפל בזה הרבה יותר מאשר עם הטופולינק אך כפי שאמרתי, בהחלט יתכן ששצעה לטיפול בטופולינק שקיבלת גם טובה. בהצלחה בכל דרך שתיבחר!! בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה