PRK - כאבים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

24/09/2015 | 13:48 | מאת: שחר

שלום בעוד כשבועיים אני אמור לבצע ניתוח PRK יש לי כמה שאלות שמטרידות אותי לפני שאתחרט ... אודה לכם מאוד אם תתייחסו לכולן. 1. האם באמת זוהי השיטה הבטוחה ביותר (העדפתי את זאת על פני לאסיק בגלל שנאמר לי שחד משמעית היא בטוחה יותר) 2. אחת ולתמיד - עד כמה הכאבים חזקים בימים הראשונים ? 3. מה הסיכוי לחס וחלילה זיהום של הקרנית ? 4. האם בעתיד אוכל לבצע ניתוח לראייה מקרוב או שניתוח כזה סותם את הגולל ?

שלום רב, לכל שיטה היתרונות שלה אך בשיטת ה PRK עובי הקרנית שנשאר לאחר הניתוח עבה יותר בהשוואה לשיטה השניה. 2 עיניין הכאבים הוא סוביקטיבי לחלוטין אני בדרך כלל "מכין" את המטופלים שלי שהניתוח כואב מאוד. ברוב המקרים המטופלים מספרים שהגזמתי. 3 סיכוי קטן מאוד אחד למספר אלפים אך הוא לא 0 4 לא ברור לי למה התכוונת, אבל יש סיכוי למעל גיל 40 יהיה צורך במשקפיים לקרוב. בברכה ד'ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה