טשטוש לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/09/2015 | 22:03 | מאת: סיון

הי בדיוק לפני כשבוע עברתי ניתוח לייזר בשיטת לאסק והייתי בבר כלשהו במשך איזה שעתיים או שלוש והוא היה די מלא בעשן סיגריות, מייד אחרי זה שמתי טיפות נטורל טירס. למחרת הרגשתי ירידה קלה בראייה, ניסיתי לקרוא והאותיות נראו טיפה יותר מטושטשות, ובאופן כללי הראייה עצמה טובה פחות באופן שקשה לי להסביר. בנוסף בלילה אני כמעט ולא רואה,מסתנרוות מתקשה לקרוא שלטים ולא מזהה תווי פנים מרחוק. האם אלה תופעות לוואי שאחרי ניתוח או שעלי לחשוש שפגעתי בעין?

שלום רב, מקווה שיש שיפור בראיה אך בכל מקרה יש לזכור שאיכות הראיה בשיטה שעברת משתפרת לאורך זמן אפילו עד מספר שבועות. בברכה ד'ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה