הרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/09/2015 | 23:05 | מאת: נ

שלום רב, יש לי קוצר ראייה לרחוק. מאז שהתחלתי להרכיב משקפיים האופטמטריסט שבדק אותי אמר לי שעליי לעשות את בדיקת המספר אך ורק עם טיפות הרחבת אישונים שמרפות את השריר בעיניים, וזאת מפני שבמהלך הבדיקה אני מאמצת את השריר יתר על המידה. האם חשוב לפני ניתוח האינטרלסיק לעשות בדיקה עם הרחבת אישונים וזאת על מנת לקבל מספר קוצר ראייה מדוייק או שהבדיקה שמתקיימת במכון (שהיא בדיקה עי אופטימטריסט ללא הרחבת אישונים) מספיקה? אשמח לתשובה, תודה מראש

נ שלום רב, אכן כך. לעיתים מאמץ של העיניים עלול לשנות את המספר. לא מספיקה בדיקה ללא הרחבת אישונים. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה