ראיה לא מפוקסת ומטושטשת שבועיים ןחצי אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/08/2015 | 22:19 | מאת: שרון שגיא

שלום עברתי ניתוח איטרלאסיק וייבפרונט במרפאת עיניים לפני כשבועיים וחצי. אני רואה לא טוב. בקושי מצליחה לקרוא ומרגישה מטושטש הרבה מהזמן. כאליו יש לי מסך מול העיניים שאני מתקשרת לשאול אומרים שזה מוקדם ושזה לוקח כחודשיים עד שהכל מתבהר, ובכל זאת אני חייבת לודא שאין סיבה להגיע לבדיקה יותר רצינית של בעניים בשלב זה? מאוד אשמח לשמוע ממכם בהקדם, תודה

שלום רב, ראשית הדבר נכון שמוקדם מדי לבדיקה אך במידה ואת מודאגת אני ממליץ לפנות שוב ולבקש בדיקה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה