שבועיים אחרי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/08/2015 | 17:47 | מאת: שרון שגיא

עברתי ניתוחמלפני שבועיים מולטיפוקל ואני רואה מטושטש תחושת חול בעיניים למרות שימות בדמעות וגל והרגשה שזה לא משתפר. כשאנימפונה למרפאה עונה לי אחות ואומרת לי שזה מוקדם ולוקח עד חודשיים לראות טוב. לעומת זאת הרופאמשבדק אותי כשבוענלאחר הניתוח אמר לי שתוך 3-4שבועות אני כבר אמורה לראות טוב. אז אני מבולבלת וגם מטושטשת העירו את עיניי בבקשה

שלום רב, תחושת החול בעיניים ככל הנראה נגרמת מיובש בעיניים אשר יכול גם להשפיע על חדות הראיה. אני ממליץ לשקול טיפול בתחליפי דמעות ולפנות לבדיקה על ידי הרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה