יובש בעיניים בעקבות ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/08/2015 | 16:59 | מאת: יעל

שלום רב, בת 42. לפני חמש עשרה שנה עברתי ניתוח לתיקון הראייה. בארבעת החודשים האחרונים סובלת מיובש קיצוני בעיניים. נאמר לי כי עקב הניתוח איני מפרישה מספיק דמעות, ואיכותן ירודה. (לא שומניות). מה עושים? אני לא יכולה להמשיך לחיות עם הכאבים בעיניים, הצריבות, הדלקות החוזרות ונשנות. הכאבים בעת פקיחת העיניים בבוקר, הנימים האדומים. מה עושים במצב כזה? כבר קיבלתי סטרואידים, תחליפי דמעות עם חומרים משמרים. העיניים רק הולכות ונפגעות יותר ויותר. זה כמו כדור שלג. כל פני העין מחוספסים ומצולקים. האם יש ממומחים המטפלים בנפגעי ניתוחי לייזר?

יעל שלום רב, אם לפני 15 שנים עברת ניתוח לייזר להסרת המשקפיים, ורק 4 חודשים יש יובש, מדוע את חושבת שזה בכלל קשור ללייזר? זה ממש לא קשור ללייזר ומי שאמר לך זאת טעה. מסיבות הורמונליות שונות בגיל מעל 40 בעיקר אצל נשים יכול להיות יובש בעיניים. לא ניתן לספק ייעוץ דרך הפורום אבל הדבר דורש טיפול מתאים ליובש בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה