ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/08/2015 | 18:42 | מאת: מ

שלום אני בת 41 יש לי קרנית דקה 484, ומספר -5.75 והמליצו לי על שיטת prk. קראתי שיש שיטת iQ שהמציא ד"ר ונדר,שבה מבצעים חיתוך קרנית גם למי שיש קרנית דקה. האם השיטה הזאת מומלצת? תודה

מ שלום רב, מבחינה מקצועית קיימות מספר וורסיות לניתוחי לייזר מסוג פני השטח - PRK, LASEK, EPI-K מקובל לעבוד בסטנדרטים בינלאומיים בטיפולים שהוכחו במאות אלפי מנותחים, ברחבי העולם. בעולם הרחב לא מוכרת השיטה שהמציא הרופא שהוזכר כשיטה יעילה ובטוחה. מעולם לא קראתי מאמר מקצועי בספרות המקצועית הבין-לאומית הנושא את שם השיטה ושם הרופא שהוזכר ולכן הייתי מציע לבחור בשיטות ידועות ומקובלות. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה