פגיעה בעין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/08/2015 | 22:24 | מאת: יוסף

שלום רב, עשיתי ניתוח prk, ולאחר שמונה ימים של הניתוח לאחר שהוצאו העדשות מהעיניים, ילד קטן בטעות השליך את היד ונגע לי בעין ימין, ואני מרגיש שהראיה בעין ימין פחות טובה מאשר בעין שמאל, כאילו עין ימין בלי פוקוס גם לרחוק וגם לקרוב. זו לא הייתה מכה חזקה אך היה מגע בין האצבע לעין. האם אני אמור לדאוג לגבי זה וללכת מהר לרופא עיניים , או שזה באמת הייתה סתם נגיעה בעין שבוע אחרי הניתוח, והראיה הסופית שלי לא תיפגע בסופו של התהליך?

שלום רב, אם יש אודם, כאבים, הפרשה מוגלתית או שינוי כלשהו בראיה – מומלץ להיבדק בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה