לייזר בשיטת לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/08/2015 | 21:46 | מאת: אלכסנדר

שלום רב, עשיתי בדיקת התאמה לניתוח לייזר ואני מתאים לניתוח בשיטת לאסיק. המספרים שלי נורא גבוהים מלידה: עין שמאל 8 וצילנידר 4.5 עיו ימין 6 וצילינדר 2.5 בהתחלה אמרו שיש מצב שאני לא מתאים, ואחרכך נאמר שאני כן מתאים. ואחרי ניתוח אני יראה כמו שאני רואה עכשיו עם משקפיים. רציתי לדעת האם עם מספרים כאלו כמו שלי באמת אפשר לגשת לניתוח ולזרוק את המשקפיים לפח לאחר.הניתוח?

שלום רב, על מנת להעריך התאמה לניתוח יש להתייחס לפרמטרים רבים. אם אתה מתאים – המטרה באמת להיפטר מהמשקפיים אך לצורך הערכה כזאת, יש צורך בבדיקת התאמה, שכבר עברת לא? בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה