עיניים דומעות ודלקת מתמשכת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/08/2015 | 13:17 | מאת: נר

עברתי טיפולים כימותרפיים בין השאר בטקסול פעמיים במהלך חיי פעם אחת לפני כ-8 שנים ופעם נוספת לפני כ-3 שנים. בערך מאותה תקופה -8 שנים אני סובלת כל הזמן מעיניים דומעות הפרשה דביקה ודלקות חוזרות ונישנות. רופא עיניים אמר לי שהאפשרות היחידה היא לעשות ניתוח להרחבת צינור הדמעות עם הכנסת סטנט להרחבה ואם לא יעזור ניתוח יותר רדיקלי שלא זוכרת איך קוראים לו.אגב הוא שטף את צינור הדמעות והיתה זרימה של נוזל כך שצינור הדמעות נראה לי לא סתום. האם זו האפשרות היחידה? או שיש צורה אחרת להתגבר על זה. אני מאד סובלת וטיפות מחליפות דמעות בד"כ לא עוזרות לי האם יש איפהשהוא בארץ מרפאה שמתמחה בדלקות?אודה לכם אם תשיבו לי בהקדם.

שלום רב, לא ניתן להעריך ללא בדיקה. אני ממליץ להיבדק ע"י רופא עיניים מתחום האוקולופלסטיקה העוסק בתחום זה של ניתוחים והוא יוכל לייעץ באופן פרטני. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה