קטרקט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/08/2015 | 23:54 | מאת: אורנה

שלום לכם, רופאת העינים אמרה כי יש לי קטרקט בשלב התחלתי. אני מעונינת בעדשות מולטיפוקליות. האם עלי להמתין לשלב מתקדם יותר של הקטרקט, כדי לעשות את הנתוח ולהשתיל עדשות מולטיפוקליות או שאפשר לעשות זאת כבר עכשיו? תודה, אורנה

לאורנה ערב טוב, התקדמות הקטרקט אינה קשורה להחלטה אם לעשות עדשות מולטיפוקליות. בהצלחה

14/08/2015 | 08:55 | מאת: אורנה

שלום לכם, השאלה היא אם עלי להמתין עם ביצוע הניתוח עד להחמרת מצב הקטרקט, או שאפשר לבצע אותו גם כשהתהליך בתחילתו. תודה, אורנה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה