האם אורח חיים לא תקין משפיע על קטרקט ?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/08/2015 | 00:12 | מאת: משה

אני צריך לעבור בדיקת עיניים לחידוש רשיון. האופטיקאי אמר לי אין סיכוי צריך לעבור ניתוח קטרקט וכשהלכתי להזמין תור אצל אופטימטריסט הוא אמר לי שלא צריך ניתוח. אז למי להאמין וכשאני במצוקה הראיה משתבשת ואני רואה ערפל. האם אורח חיים לא תקין דיכאון ומועקה משפיעים על ראיה?

שלום רב, צורך בניתוח צריך להיקבע רק ע"י רופא עיניים ולא ע"י גורם אחר. אני ממליץ לפנות לרופא עיניים במקום המגורים על מנת להעריך את הצורך בניתוח בהצלחה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה