תיקון קוצר ראייה ביחד עם ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/08/2015 | 17:31 | מאת: אריה שיפמן

עין ימין מתקרבת לניתוח קטרקט. עין שמאל - עדיין לא. עין ימין יותר חלשה(שני דיאופטרים יותר) מעין שמאל. האם אתם ממליצים שאם וכאשר עין ימין תעבור ניתוח קטרקט להשתמש בעדשה לשיפור הראייה כך שאחרי הניתוח שתי העיניים תהיינה עם אותה דרגה(בערך) של קוצר ראייה? בתודה מראש אריה שיפמן

ערב טוב, תלוי בדרגת קוצר הראייה. ממליץ לעבור ניתוח הוצאת קטרקט בעין ימין. ובעין השנייה על פי המלצת רופא מומחה. בברכה ד"ר פאדל מרזוק

13/08/2015 | 07:26 | מאת: אריה

תודה. אמנם לא קבלתי תשובה מסודרת אבל תודה בכל מקרה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה