סוג של מטרד בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/08/2015 | 00:06 | מאת: פנינה פיליבה

שלום. מזה שנתיים אני סובלת מכך: העיניים מפרישות כל הזמן כמו פירורים בצבע לבן. כשהתופעה החלה לפני כשנתיים, קיבלתי סוגים שונים של טיפות עיניים ואפילו גם אנטיביוטיקה. ניסיתי ללכת לרופא אחר. הרופא הנוסף אמר לי שזה סוג של דלקת ויראלית וזה יחלוף מעצמו, יתכן שזה יקח זמן אפילו עד חצי שנה. כאמור עברו כבר למעלה משנתיים וזה לא עובר. מאד מציק. אשמח לעצה ופתרון. תודה פנינה

ערב טוב, קרוב לוודאי שהגורם אינו דלקתי. ייתכן שמדובר ביובש בעיניים. ממליץ להיוועץ עם רופא נוסף. בברכה ד"ר פאדל מרזוק

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה