עיצוב עדשה מולטי-פוקאלית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/08/2015 | 13:01 | מאת: אייבי

שלום, אני בן 47 ולפני מספר חודשים נבדקתי במכון עיניים ונמצאתי מתאים לניתוח עם ההתאוששות המהירה ("מנותח ביום ה' - בעבודה ביום א'). הבעיה היא שיש לי כבר גם מספר חיובי (+1 אבל מידרדר ואמרו לי שאגיע ל +3 עד גיל 55). הרופא אצלכם לא המליץ על מונוויז'ן והאמת שעין אחת רחוק ועין שניה קרוב נשמע לי בעייתי ועלול לגרום לכאבי ראש. המשמעות של ניתוח קיצור ראיה בלבד היא שאני צמוד למשקפי קריאה (ואז כבר עדיף משקפי מולטיפוקאל ללא כל ניתוח...) החלטתי לוותר אבל לאחרונה שמעתי על ניתוח נוסף שבעצם מעצב עדשה מולטי פוקאלית ומהווה אלטרנטיבה למונוויז'ן. להלן השאלות: 1. אני מבין שלא כל אחד מתאים לניתוח זה. האם ניתן לבצע בדיקה חוזרת אצלכם למטרה זו בלבד? 2. האם ישנם רופאים ספציפיים אצלכם שמתמחים הניתוח זה (ואז עדיף לי להיבדק אצלם כי הבודק הוא המנתח) 3. אני חבר "מכבי שלי" אחרי תקופת האכשרה. האם נכלל במסגרת ההנחה. מה הוא המחיר? אם אבצע ניתוח זה עשוי להיות הניתוח הזה (את האחרים שללתי מהסיבות שלעיל) אודה על תשובתכם

ערב טוב, לפי נתונים אלה מומלץ לך ניתוח לייזר, יחד עם זאת כדאי שתיצור קשר ותקבל את כל התשובות על בסיס התיק הרפואי שלך. שאלות בנוגע להשתתפות מכבי בבקשה להפנות בטלפון 3122* בברכה ד"ר פאדל מרזוק

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה