התאמת עדשות במקרה של קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/08/2015 | 15:43 | מאת: גיא יובל

שלום רב אני מתמודד עם קשיי קרטוקונוס כבר למעלה מ 15 שנים. ב12 השנים האחרונות אני מרכיב עדשות מגע קשות מעל רכות בשתי העיניים. בסה"כ די טוב לי עם הפתרון הזה אבל רציתי לדעת לגבי סוג אחר של עדשות שיכול לעזור לי להגיע לאיכות ראייה ונוחות הרכבה ושהייה עם העדשה בעין. תודה רבה גיא יובל

לגיא יובל ערב טוב, ברשת "עיניים" עובד אופטומטריסט- אבי עזרא המומחה לעדשות מגע לקרטוקונוס. אני ממליץ לך להבדק עלידו. לקבעת תור - 3122* בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה