ניתוח להסרת משקפיים שלא הייתה צריכה להתבצע כנראה .

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/08/2015 | 13:34 | מאת: אבי

לאחותי בוצע ניתוח להסרת משקפיים בעזרת סכין יהלום ולא לייזר שהיה כבר אז לפני כ 15 או יותר שנה כשמלכתחילה לא היה צריך להיות מבוצע בגלל האסטיגמציה הקשה שיש לה (על פי חוות דעת ששמעה מרופאים אחרים לאחר הניתוח).על ידי דוקטור ליפשיץ יצחק.יש לציין שהוא ביצע לה ניתוח "תיקונציק" כהגדרתו כחודש אחרי. לאחרונה ביקרה אצל שני רופאי עיניים ידועים וקיבלה חוות דעת שונות בקשר לצורך לבצע ניתוח קטארקט . כמו כן יש לה תופעות נוספות מלבד העכירות והטשטוש.כמו:"נקודות נעות"."יתושים.הבזקים" בעיקר בעין שמאל.כיום לצפיה ב TV היא נזקקת למשקפיים. שאלותי: 1.עד כמה קשורה העכירות לניתוח המיותר שבוצע.איך ניתן להגיע להחלטה סופית לגבי הצורך בניתוח הקטארקט כשאחד שולל והשני מחייב זאת ? 2.ומה הסיכון בכך שעקב הניתוח גם הוחמרה האסטיגמציה? לתשובתכם אודה.

אבי ערב טוב, כדי לתת תשובות לכל שאלותיך אחותך זקוקה לבדיקה מקיפה ורק אז ניתן לבדוק ולדון על מצבה והמשך הטיפול בה. כדאי להגיע לבדיקה עם כל השאלות שלכם. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה