הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/08/2015 | 05:00 | מאת: הילה

שלום רב, סובלת מירידה בראייה לרחוק ולקרוב. המספרים קטנים. מרכיבה משקפיים מעט רק לרחוק. האם ניתן בתנאים אלו לבצע ניתוח כך שלא אזדקק לשום משקפיים? מה עלותו במכבי שלי? בתודה!

הילה ערב טוב, הירידה בראייה לקרוב נגרמת עקב גיל- יש לבתע בדיקת התאמה מקיפה ולאחר מכן נוכל לדעת לאיזה ניתוח את מתאימה. לעיתים שיש מספרים קטנים ולאחר גיל 40 מומלץ לעשות ניתוח רק בעין אחת. לגבי מחירים- תוכלי להכנס לאתר של מכבי - ולקבל פרטים על התשלום דרך ביטוח "מכבי שלי" בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה