ניתוח ליזר לקבוצת סיכון ללקות בגלאוקומה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/08/2015 | 18:00 | מאת: אסנת

אבקש לברר לבד מהעובדה שיש לי משקפיים בעלי מספר גבוה וצילינדר לא מבוטל,האם העובדה שאני נמצאת בקבוצת סיכון ללקות בגלאוקומה בגין סיפור משפחתי,אינה מאפשרת לי לבצע את הניתוח כלל בשל העובדה כי לאחר ביצוע הניתוח לא אוכל להיבדק בבדיקות לחץ תקופתיות כפי שאני עושה כעת שכן התוצאות שתתקבלנה לא תהיינה מהימנות?

לאסנת ערב טב, כעת לדברייך את לא חולה בגלאוקומה למרות הסיפור המשפחתי. גם הסיפור המשפחתי אינו מחייב שתחלי בעתיד במחלה. לכן יש לשקול בדיקה מקיפה שתכלול בדיקת לחץ תוך עייני בדיקת אופט' וצילומים. ורק לאחר מכן קיימת אפשרות לביצוע הניתוח בהתאם להתאמה שלך לניתוח. גם לאחר ניתוח לייזר להסרת המשקפיים ניתן לעקוב אחרי הלחץ התוך עייני. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה