יובש בעיניים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/08/2015 | 08:22 | מאת: רעות

שלום לפני כשנתיים ביצעתי ניתוח לייזר במרפאת עיניים. מאז הניתוח, אני סובלת מיובש בעיניים ובחודש האחרון זה אף החמיר. אציין כי ילדתי לפני כחודשיים וחצי. בנוסף, בחודש האחרון אני סובלת מתחושת עמימות המלווה בסחרחורות קלות, האם זה נובע מבעיה בראיה, אולי המספר עלה? תודה

לרעות ערב טוב, אכן יש תופעת לוואי של יובש בעיניים אחרי ניתוח לייזר. יש פתרונות דרך טיפול תרופתי או הכנסת פלגים לדרכי הדמעות. את מוזמנת לביקורת ונשקול כיצד לעזור. בביקורת נבצע צילומי קרנית בדיקת אופטומטריסט. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה