ניתוח עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/08/2015 | 20:04 | מאת: ירון קרני

הנני בן 49 מעוניין לבצע הסרת משקפיים.יש לי מספר קטן עם צילינדר ברצוני לברר עם כדאי לעשות,וזה יהיה לזמן רב ללא נזק.תודה ובערך מה עלות הניתוח

11/08/2015 | 18:35 | מאת: דר' דוד ישראלי

ירון ערב טוב, בהחלט ניתן לבצע ניתוח למספרים קטנים עם צילינדר. יש לבצע בדיקת התאמה ולהחליט אם את המתאים בבדיקה נסביר לך את הסיכויים והסיכונים. לעיתים בגילך כשיש מספרים קטנים מומלץ לנתח רק עין אחת בלבד. זאת על מנת לשמר את היכולת שלך לראות מקרוב. כאמור נוכל לתת לך תשובות לאחר בדיקת ההתאמה בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה