ניתוח לייזר לאסטיגמטיזם

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/08/2015 | 19:25 | מאת: אילנה

עברתי ניתוח הסרת קטרקט בשתי העיניים והושתלו לי עדשות לראיה מרחוק. בעין שמאל יש לי אסטיגמטיזם ועל כן הראיה אינה טובה . בנוסף מאד מפריע לי שאיני יכולה לראות מקרוב ללא משקפיים. הוצע לי ע"י רופא לבצע ניתוח בלייזר ובו גם להסדיר את האסטיגמטיזם וגם להפוך אותה לראיה מקרוב וכך אוכל לראות גם מרחוק וגם מקרוב ללא משקפיים. רציתי להתיעץ לגבי הסיכון הכרוך בניתוח נוסף בעין וכן לגבי סיכויי הראיה כאשר כל עין רואה במרחק אחר. תודה על התיחסותכם.

לאילנה ערב טוב, ניתן לבצע תיקון ראייה על הקרנית. תיקון זה אינו כרוך בסיכון מיוחד או נוסף. מומלץ לנסות להרכיב עדשות מגע עם המספרים שהרופא ממליץ לך לעשות על מנת להדגים את המצב הראייה שיהיה אחרי הניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה