ניתוח קטארקט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/08/2015 | 12:59 | מאת: ישראל

אני אמור לעבור ניתוח קטארקט בימים אלה. לא קבעתי תור ואני לא סגור על שום כיוון או רופא - ברצוני לדעת, אם יש שיטות שונות בביצוע ניתוח כזה. יתרונות וחסרונות בכל שיטה. האם במסגרת ניתוח כזה ניתן גם לתקן ראיה, דהיינו הסרת משקפיים. אין לי בעיות ראיה פרט לאמור ואני בן 62 - אודה לתגובה. תודה מראש.

ניתוח ירוד מבוצע במכשיר פאקו (אולטרסאונד) וניתן לשלב אותו עם מכשיר לייזר לניתוח ירוד אשר משפר את רמת הדיוק של הניתוח. כמו כן ישנן עדשות שונות כולל עדשות מולטיפוקאליות אשר ניתן להשתיל בזמן הניתוח ובכך גם לבטל את הצורך במשקפיים. יש צורך בבדיקת עיניים מלאה בכדי לראות האם אתה מתאים לניתוח בשיטה זו. בהצלחה דר מיכאל היימס

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה