תיקון ראייה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/08/2015 | 12:19 | מאת: ליאת

היי אני 10 שניםמבערך אחרי ניתוח ובשנה האחרונה אני מרגישה הרעה בראיה שלי פחות פוקוס טישטש בראייה מרחוק וגם מקרוב בבדיקה שנעשה יש לי בעיין אחת חצי מספר בעין שניה מספר 1 וחצי צילנדר המכון שבו עשיתי ניצוח טוען שזה לא מספיק כדי לעשות תיקון הייתי רוצה לקבל חוות דעת איני מעונינת לחזור למשקפיים תודה

לפני ביצוע תיקון מומלץ לראות שהמספר יציב ועד כמה הראיה מטושטשת, במידה והשינוי בראיה אינו מפריע לתפקוד אלא רק מורגש בבדיקת ראיה, אז חבל להתערב. במידה והטישטוש משמעותי ניתן לתקן בהתאם לבדיקת עיניים מלאה והתאמה לניתוח. בברכה דר מיכאל היימס

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה