בירור דחוווף לפני ניתוח לאסק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/08/2015 | 15:50 | מאת: שירן

שלום רב, אני בת 23 וביום שישי האחרון הייתי בבדיקת התאמה ונאמר לי שיש לי בעין ימין עובי של 567 ובעין שמאל 578 אך בעין שמאל ישנה בעיה של עכירות בראיה. ויש לי יובש תמידי בעיניים מגיל קטן. המספר שלי הוא -4.5 בשניי העיניים בלי צילינדר . האם זה אומר שיש לי קרנית דקה או עבה ? נמצאתי מתאימה רק לשיטה של לאסק עם וויב פרונט בלבד . מה דעתך בנושא האם השיטה הזו מתאימה לי ? והאם אחרי שבוע מהניתוח אני יוכל לחזור לנהוג בלי משקפיים או שעדיין אצטרך משקפיים ? הנהיגה היא חלק עיקרי מהעבודה שלי ולכן מאוד חשוב לי לדעת . תודה מראש, שירן

שלום רב, העובי נחשב עבה מהממוצע לא ניתן לייעץ לגבי התאמה ללא צפיה בצילומים, וללא בדיקה בהצלחה ד"ר מלר אורי.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה