טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/08/2015 | 10:04 | מאת: שחר

שלום רב, אני בת 28 ועברתי את ניתוח הלאסק לפני קצת פחות משבועיים. רציתי לדעת אם יש חשיבות בסדר טיפטוף הטיפות בנוגע להליך ההחלמה? מכיון שנאמר לי אצלכם לאחר הניתוח שצריך לטפטף קודם את הויגמוקס, ואחרי 3 דקות את המקסידקס. אולם כשהלכתי לרכוש מלאי חדש נאמר לי ע"י רוקחת שאני מבצעת את הפעולות בסדר ההפוך, ושתמיד צריך לשים את הסטארואידים קודם (מקסידקס) ורק אחר כך את האנטיביוטיקה.... אני מבולבלת.. מה נכון לעשות?? תודה מראש

שלום רב, אין משמעות לסדר הטיפות אבל כן חשוב לא לטפטף יחד כדי לא למהול את התרופה יש להמתין לפחות 5 דקות בין סוג לסוג בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה