שתי שיטות- שאלות נורא חשובות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/07/2015 | 22:18 | מאת: חן

שלום רב, קראתי המון המון מאמרים ומחקים באינטרנט על הניתוחי לייזר. והשאלות שלי הן: 1. נגיד ואני מתאימה לשתי השיטות, מה אתם אישית ממליצים שיותר כדאי? שיטת prk אמנם יותר כואבת בהחלמה אך לא נוגעים כלל בקרנית ולי אישית זה נשמע יותר בטוח ופחות סיכונים. האם אני צודקת? 2. בשיטת prk אני קצת מוטרדת נגיד אם השכבה שהוסרה לא תתאחה מחדש כמו שצריך... זה יכול לקרות? כי הרי יש גורם זר (עדשה) בתוך העין.

חן שלום, כעיקרון בשתי השיטות נוגעים בקרנית. שתי השיטות בטוחות ויש להתאים אותן באופן יחודי למטופל. אני ממליץ על בדיקת התאמה ובה להעלות את השאלות . בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה