יובש אחרי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/07/2015 | 15:38 | מאת: חגי

שלום רב אני 4 שנים לאחר ניתוח בשיטת PRK. לפני כשנה וחצי החל להופיע אצלי יובש בעיניים, שמאז רק הלך והתגבר. כבר חודשים רבים שבבוקר העיניים שלי 'דבוקות' ולוקח זמן רב עד שאני מצליח לפתוח אותן כהלכה. כמובן שהתחלתי להשתמש בטיפות אך ברור שזה לא תחליף לעין תקינה. 1. כיוון שאני מרגיש שהיובש הולך ומחמיר רציתי לשאול האם יש דרך שבה ניתן לפחות לעצור את ההחמרה? 2. האם לאחר 4 שנים העין עדיין נמצאת בשלב כלשהו של 'החלמה' מהניתוח? 3. האם ניתן לשפר את המצב, מעבר לשתייה מרובה ושימוש בטיפות? תודה על היענותכם

שלום רב, לאחר 4 שנים מניתוח הסרת משקפיים ככל הנראה יש עוד גורם להיובש החדש שהופיע. הדבר יכול להיות גם על רקע של דלקת של העפעפיים. אני ממליץ על בדיקה ויעוץ רופא עיניים מאחר וקשה לי להעריך את הגורם ליובש. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה