אינטראלסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/07/2015 | 18:42 | מאת: איתי

שלום, לפניחודשיים עשיתי ניתוח אינראלסיק ואני עדיין לא רואה מספיק טוב, אני לא רואה חד מספיק במיוחד בשעות הבוקר. בנסוף חש לי נימים בלבן של העין ורציתי לדעת אם הדבר שכיח כשאני מול מחשב או מסך אני רואה לא טוב, לפני הניתוח היה לי מספר 6 וקצת בכל עין ועכשיו הרופא אמר שיש לי פלוס קטן בכל עין.. אשמח לדעת מתי אחזור לראות טוב והאם זה דבר שכיח ותיקני. תודה.

שלום רב, החלמה מניתוח כזה אינדיבידואלית מירב הסיכויים שהכל יסתדר היו לך מספרים לא קטנים ולפעמים לוקח זמן עד להתייצבות סופית כך שאני לא רואה משהו חריג בתיאור שלך סביר להניח שבעבודה מול המחשב עדיין יש יובש שגורם לסימפטומים שהזכרת אני צופה שבשבועות והחודשים הקרובים זה יסתדר פלוס קטן הוא לא רק תקני זו אפילו המטרה בטיפול כזה כמעט תמיד מכוונים לפלוס קטן בברכה, דר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה