מה עדיף שיוף או חיתוך?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/07/2015 | 21:23 | מאת: ALIS

היי היום הייתי בבדיקת התאמה, הרופא אמר שאני מתאימה לשתי השיטות ריציתי לשמוע חוות דעתך מה עדיף? יתרונות,חסרונוץ

אליס שלום רב, צר לי אך לא אוכל לנקוט עמדה מהו הניתוח שעדיף מאחר ואין לי את נתוני הבדיקה לפני הניתוח. כעקרון אין הבדל בתוצאה הסופית בין הניתוחים. ההבדל העיקרי הוא במהלך הריפוי שהינו ארוך יותר וכואב יותר בשיוף. ובשיטה השניה קצב ההחלמה קצר וכמעט ללא כאבים אך אנחנו משתמשים יותר בעובי קרנית בהשוואה לשיטה הראשונה. בברכה , ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה