דוקטור לוינגר הנכבד

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/07/2015 | 11:08 | מאת: איילת השחר

בבדיקה שעשיתי אתמול כתוב: cataract all types וכמובן קיבלתי הפניה לניתוח. מה פירוש כל הסוגים? אני רוצה להדגיש שאני מסתדרת מצוין עם משקפיים ורואה טוב אפילו בנהיגה.הדבר היחיד המפריע לי הוא הכתוביות בטלויזיה אותן אני רואה קצת מטושטש. לא מעבר לכך. כמה אוכל לדחות את הניתוח? האם יש סיכונים בדחיית הניתוח? האם אתה מנתח פציינטים ממכבי? לתשובתך אודה מאוד

איילת השחר שלום רב, זו רק הגדרה כללית. יש כל מיני סוגי קטרקט קשה לקבוע ללא בדיקה. אם הקטרקט בינוני או חמור מזה, ואם כבר יש החמרה בראיה או שינוי במספר, יש לשקול ניתוח אך ללא בדיקה לא יהיה מקצועי להשיב באופן כללי אם דוחים את הקטרקט מידי והוא כבר מאוד סמיך, הניתוח ארוך יותר, מורכב יותר וטומן יותר סיכונים. אישית, אין לי הסדר מיוחד עם קופ"ח מכבי אבל יש מנתחים מצוינים שעובדים עם מכבי. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה