עשר שנים אחרי ניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/06/2015 | 08:23 | מאת: ארז

שלום, עברתי ניתוח להסרת משקפיים בגיל 18(לפני עשר שנים), והשבוע התחיל לי קצת גרד בעין, וממש במקרה כעצמתי עין אחת,ראיתי שבעין שמאל אני רואה פחות טוב מימין. לפני הניתוח היה לי מספר 4 בשני העיניים, לכן אני יכול להבין שאם יש לי מספר בעין שמאל הוא ממש קטן. קצת קשה לי להעריך כמה זמן זה כבר ככה כי יכול להיות שעין ימין כיפתה על זה ופשוט לא שמתי לב. השאלה שלי,זה סימן להתדרדרות? מה מומלץ לעשות במצב כזה? האם ניתן לבצע ניתוח לתיקון ראייה שנית? תודה רבה ושבוע מצויין.

ארז שלום רב, לא ניתן לקבוע ללא בדיקה אם יש שינוי במספר יש להיבדק לעיתים ניתן לבצע טיפול נוסף ולעיתים לא. בברכה , ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה