הסרת סעיף מרשיון הניגה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/06/2015 | 12:38 | מאת: אבי

בבדיקת ראיה שעשיתי התברר שירד לי המספר במשקפיים מ 2 וצילינדר 1 בשתי העיניים ל0.25 בעין אחת ו0.75 בעין השניה ללא ניתוח כך שכיום אינני משתמש במשקפיים כלל אך ברשיון הנהיגה מופיע לי שאני צריך ללבוש משקפיים. האם ניתן להסיר את הסעיף מרשיון הנהיגה? יש לציין שהבדיקה נערכה על ידי דוקטור באוניברסיטת בר אילן ולא על ידי אופטימטריסט רגיל.

אבי שלום רב, יש לבקש מהאופטומיטריסט שינוי סעיף ברשיון על סמך בדיקתו. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה