שנה אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/06/2015 | 19:23 | מאת: אייל

לפני שנה עשיתי ניתוח לייזר, בשיטת Custom ASA, אם אני מקריב חפץ לעיניים, במרחק של 5-7 ס"מ, אני רואה מטושטש וכואבות לי העיניים, אחרי הניתוח, העיניים יותר רגישות בכל פעם שיש מגע עם מים, שאני מתקלח למשל לוקח לי דקה עד שאני יכול לפתוח לגמרי את העיניים. מרחוק אני רואה טוב. לצערי, אחרי הניתוח לא הקפדתי הרבה על הטיפות שהביאו לי כי ראיתי טוב ולא היו לי כאבים, האם זה שלא הקפדתי על הטיפות, נוצר מצב שהקרנית עדיין מצולקת עד היום? אפשר לסדר את המצב?

אייל שלום רב, נתחיל מהסוף לא נראה לי שעצם זה שיש רגישות קלה בעיניים יש בעיה יתכן ויש עוד מעט יובש בעיניים. לגבי מרחק של 5 ס"מ מהעיניים זהו מרחק קטן מאוד שלא ניתן לראות באופן חד כאשר המספר הוא 0. ז"א התופעה נורמלית וידועה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה