שאלה בקשר להסרת משקפיים בלייזר*********

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/05/2015 | 22:24 | מאת: אבירם

ד"ר שלום. עשיתי בדיקת התאמה להורדת משקפיים בלייזר. הרופא המליץ על שיטת LASIK. ואמר שגם מתאים ל- PRK. אבל הוא יותר ממליץ על LASIK. הבנתי שיש הבדלים בזמן ההחלמה. אבל מה יותר בטוח מבחינת סיבוכים , דלקות ,עיניים יבשות,דמעות , סינוורים בלילה,ועוד. באיזה שיטה הקרנית שומרת על העובי שלה יותר.ועוד הבדלים אם תוכל ליידע אותי. תודה רבה.

שלום רב, נתחיל מהסוף, עובי הקרנית נשאר גדול יותר בשיטת ה prk כמו כן יש הבדל בזמן ההחלמה שהוא קצר יותר בשיטת ה lasik. בשאר הדברים אין הבדל משמעותי בין השיטות. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה