תיקון נוסף

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/05/2015 | 17:34 | מאת: אלי

שלום רב עברתיPRK לפני כשבע שנים וכן "תיקון" נוסף בשתי העיניים אחרי מס' שנים. כיום נותרתי עם מרשם שמאל- 0.25- ו 1.00- צילנדר , ימין- 0.25-, 0.25- צילנדר.יש לציין שאני סובל מהילות בלילה(דבר שלא היה קיים בניתוח הראשון) .האם ניתן להוריד את הצילנדר ואם כן האם אפשרי ב lasik או שיטה דומה ולא ב PRK?

שלום רב, נתחיל מהסוף, אני לא חושב שניתן לבצע ניתוח אחר חוץ מ PRK לתיקון חוזר. מאחר ועברת כבר מספר טיפולים יש צורך בבדיקה והערכה ולכן קשה לי לקבוע האם ניתן לבצע בשלב זה תיקון נוסף. בברה, דר' אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה