עיניים שורפות אחרי ניתוח אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

02/05/2015 | 16:46 | מאת: מור

שלום, שלשום עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת האינטראלאסיק, ומאז אני נוטל את הטיפות לעיניים לפי ההוראות שניתנו לי. החל מאתמול בשעות הערב בכל פעם שאני מטפטף את הטיפות לעייני (אנטיביוטיקה, סטרואידים וכן גם את הדמעות) אני מרגיש שהעיניים שלי ממש שורפות. יש לציין שהעיניים שורפות למשך כ-10 דקות לאחר טפטוף הטיפות ולאחר מכן הכל בסדר. מה לעשות במצב כזה? תודה רבה.

שלום רב, מומלץ להוסיף דמעות מלאכותיות. אם זה לא יעזור יש צורך בבדיקה.. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה