ניתוח אינטראלאסיק על מספר פלוס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/05/2015 | 18:26 | מאת: amki

עשיתי לפני כשבוע ניתוח על עין אחת בשיטת האינטראלאסיק..המספר שלה היה פלוס..כיום אני רואה וקורא בסדר..הבעיה היא מול מחשב אני מרגיש לחחץ בעיניים וגם לפעמים סתם בשעות הלילה..יש לצייין שעם משקפי שמש זה נהיה בסדר..מה זה יכול להיות ומה הפיתרון?

03/05/2015 | 18:56 | מאת: amki

ההאם מומלץ כמה שפחות להשתמש בעיניים אחרי הניותח או שזה דווקא טוב?

שלום רב, עדיין מוקדם לקבוע. מטרת הניתוח היא תיקון לרחוק והקטנת המספר לקרוב. לכן, תלוי בגיל כמובן יש צורך לעיתים בהרכבת משקפיים לקרוב. פרט לכך ללא בדיקה לא ניתן להוסיף דבר. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה