יש לי מספרים גבוהים מעל 10- האם אפשר לעשות לייזר ?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

28/04/2015 | 21:45 | מאת: רפאל

שלום וברכה בעבר הייתי בבדיקה התאמה אצלכם ונמצאתי שאני מתאים להשתלה וללייזר.. יש לי מספרים ימין 10- שמאל 14- וצילנדרים של אחד בערך בכל עין עכשיו לא מזמן עברתי ניתוח בראז' ברשתית בעין ימין נמצאו לי לאטיסים מרובים ואולי אצטרך גם בשמאל לעשות כיוון שגם שם מתחיל לצערי הרב(זה יכול להוות בעיה עם הניתוח לייזר? והאם הנקודות והחוטים יעלמו לי אי פעם?) עשיתי בדיקת קרנית ונאמר לי שיש קרניות עבות בשתי העיינים ב"ה אשמח לתשובה תודה רבה

29/04/2015 | 06:17 | מאת: רפאל

אה ועוד דבר השאלה אם הלחץ של הלייזר יכול לגרום לרשתית שוב להינזק גם אחרי הבראז' וההלחמה? (חורים,או קרעים..

05/05/2015 | 21:41 | מאת: רפאל

אפשר בבקשה לקבל תשובה מאחד הרופאים פה בפורום ? זה מאוד חשוב לי אני רוצה לקבוע חודש הבא בעזרת השם להגיע. רק לדעת את הרקע לפני

08/05/2015 | 08:44 | מאת: ד"ר אליה לוינגר

שלום רב, ראשית על פי הנתונים שציינת ככל הנראה לייזר לא מתאים אלה טיפול בעדשה תוך עינית. שנית אני ממליץ גם על יעוץ של רופא הרשתית המטפל אשר יאשר את ביצוע הניתוח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה