ירידה חדה בראייה לאחר ניתוח אינטראלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/04/2015 | 09:43 | מאת: יאיר

היי, ביום שני שעבר עברתי ניתוח אינטראלאסיק. החל מהיציאה מהניתוח ועד שלשום ראיתי טוב בלי משקפיים, אך הייתה לי בעיה לראות מרחוק. יש לציין שנאמר לי להרכיב משקפי שמש במשך כל היום מפני שהעיניים שלי יבשות. החל מאתמול החלה ירידה חדה בראייה שלי ואני רואה מאוד מטושטש, ממש כאילו אני צריך שוב את המשקפיים שלי בחזרה. לפני הניתוח היה לי מספר פלוס ומינוס עם צילינדר גבוהה בכל אחת מהעיניים. אני מאוד דואג וחושש וקשה לי לראות את האור בקצה המנהרה תרתי משמע. האם זה אומר שהניתוח כשל? תודה רבה.

יאיר שלום, ככל הנראה מדובר ביובש בעיניים אך ממליץ על בדיקת רופא בכל מקרה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה