ניתוח בגיל 50

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/03/2015 | 15:56 | מאת: ק

שלום ד"ר, עד איזה גיל מומלץ (אם מומלץ בכלל) לבצע תיקון קוצר ראיה בלייזר ? מה עמדתך לגבי ביצוע ניתוח בגיל 50 ? אם עוד מספר שנים אצטרך לעבור ניתוח קטרקט אז למעשה ניתוח הלייזר מיותר מכיוון שניתן לתקן את קוצר הראיה בהחלפת העדשה. תודה

שלום רב מבחינת הגיל אני מנתח לייזר עד גיל 60 אם המספר מאוד גבוה בייחוד כשמדובר במספרי פלוס בהחלט ניתן לשקול הסרת עדשה (כמו קטרקט) עם עדשות מולטיפוקאליות. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה