מצטרף לשאלה הקודמת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/04/2015 | 11:55 | מאת: קד

לפני כ 15 שנה עשיתי תיקון ראיה בעין אחת. כעת אני רוצה לעבור תיקון גם בעין השנייה. נאמר לי ע"י מכון "עיניים" שכיוון שעברתי פעם ניתוח (תיקון ראיה) בעין אחת אני צריך לשלם על "יעוץ" 1000 ש"ח. "עיניים" הוא המכון היחיד שמחייב על מקרים דומים.

05/04/2015 | 19:43 | מאת: א

שלום לשואל השאלה, בלי קשר לשאלה שלך, אשמח מאוד ליצור איתך קשר. גם אני עברתי ניתוח בעין אחת לפני כ 17 שנה וכעת שוקלת לנתח גם את העין השנייה. מחפשת לדבר עם אנשים במצב דומה לשלי. האם אפשר ליצור איתך קשר במייל (ולא בפורום)?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה