שימוש באפלגן לאחר PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

16/03/2015 | 13:30 | מאת: אלירן

שלום לפני כשבע שנים עברתי PRK בשתי העינים ובנוסף תיקון חוזר בשתי העינים לפני כשנה+. כיום המספרים הם 0.5- ו 0.25- עם צילנדק קל. הראייה עצמה בסדר אך לא חדה. קיים קושי רב בנהיגה בלילה. יש לציין שבניתוח הראשון ראיתי טוב בלילה לאחר תקופת ההחלמה. רופא העינים המליץ לי להשתמש באלפגן לאורך זמן ולראות אם יש שיפור. שאלתי האם ניתן להתשמש באמת לאורך זמן מבלי לגרום לנזק,תופעות לוואי וכו'.

שלום רב, אין בעיה להשתמש בטיפות אלה לאורך זמן. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה